Select Page

Πολλοί επιχειρηματίες γλιτώνουν χρήματα και πονοκεφάλους αναθέτοντας σε εταιρίες τρίτων να καλύψουν τις ανάγκες τους. Ενώ αυτή η τάση συνεχίζει να αυξάνεται, είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι υπάρχουν μερικοί παράγοντες που θα πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την ανάθεση έργων σε εξωτερικούς συνεργάτες. Η μη εξέταση αυτών των παραγόντων μπορεί να εξαλείψει τα πλεονεκτήματα της χρήσης τρίτης εταιρίας.

 

Προσλάβετε τα άτομα που χρειάζεστε

 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ποιες θέσεις θα πρέπει να καλύψετε με υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης. Θυμηθείτε ότι κάθε θέση που πρέπει να καλύψετε θα πρέπει να προσφέρει ανταγωνιστικό μισθό που θα περιλαμβάνει και πακέτο ωφελημάτων. Εάν δεν χρειάζεστε ένα λογιστή ή τεχνικό στο γραφείο με πλήρη απασχόληση, το να αναθέσετε αυτές τις υπηρεσίες σε τρίτους θα ελαφρύνει σημαντικά το μισθολόγιό σας.

 

Αναθέστε εξωτερικά τις Ικανότητες που δεν διαθέτετε

 

Εάν η εταιρία σας ασχολείται με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες αυτές τις ανάγκες. Για την ακρίβεια, οποιαδήποτε εργασία μπορεί να γίνει από εσάς ή από τους υπαλλήλους σας, θα πρέπει να γίνεται πάντα εσωτερικά. Με τον ίδιο τρόπο, ικανότητες που δεν έχετε και δεν απαιτούν υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης όπως για παράδειγμα επιστάτες ή διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, θα πρέπει να αναθέτονται εξωτερικά. 

 

Μην αναθέσετε εξωτερικά κάτι που μπορεί να αυτοματοποιηθεί 

 

Πριν στραφείτε σε τρίτους για εξιδεικευμένες υπηρεσίες, εξετάστε και άλλες επιλογές. Μπορεί να είναι πιο φθηνό να επενδύσετε σε προγράμματα υπολογιστών ή σε υπηρεσίες IoT  που μπορούν να προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες με υπαλλήλους. Εάν μπορεί η τεχνολογία να πραγματοποιήσει την ίδια λειτουργία, στο ίδιο επίπεδο ποιότητας, τότε η επένδυση σε συσκευή ή σε εφαρμογή λογισμικού μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.  

 

Μειώστε τους κινδύνους

 

Μερικές φορές, υπάρχουν και άλλοι λόγοι εκτός από τα χρήματα που μπορεί να σας σπρώξουν στο να αναθέσετε εξωτερικά κάποιες εργασίες. Για παράδειγμα, το να αναθέσετε εξωτερικά το θέμα της ασφάλειας μπορεί να βοηθήσει στην μείωση του κινδύνου για την επιχείρησή σας. Η άλλη εταιρία θα είναι υπεύθυνη για την κάλυψη των αναγκών σας σε ασφάλεια οπότε θα είναι υπεύθυνη για να διασφαλίζει ότι συμμορφώνεστε με τους κυβερνητικούς κανονισμούς. Σαν αποτέλεσμα, θα είναι ικανοί και ενημερωμένοι για τις πιο πρόσφατες καινοτομίες και πρακτικές ασφαλείας. Αυτό θα διασφαλίσει ότι η εταιρία σας παρέχει ασφάλεια τελευταίας τεχνολογίας χωρίς το κόστος ενός τεχνικού ασφάλειας κυβερνοχώρου πλήρους απασχόλησης. 

 

Η εξωτερική ανάθεση κάποιων από τις ανάγκες τις εταιρίας σας μπορεί να βοηθήσει στην μεγιστοποίηση της ανάπτυξης της γεγονός που είναι εξαιρετικά σημαντικό για την επιβίωση των νεοσύστατων επιχειρήσεων. Αφιερώνοντας χρόνο για να καθορίσετε ποιες υπηρεσίες θα πρέπει να ανατεθούν σε τρίτους,  μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη αυτής της επιλογής. Με την πάροδο του χρόνου, θα συνειδητοποιήσετε ότι η στρατηγική της εξωτερικής ανάθεσης μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί και να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών με λιγότερο κόστος.